Logo T4CoffeeHome

Over T4Coffee

Contact

ORO Caff’é

Dolca Kafo

– OVER ONS –

Share the taste, share the fun, share your life!

Ons team

T4COFFEE is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor koffie en ondernemen.  Van nature uitgerust met de eigenschap anderen graag te willen helpen en trots te willen zijn op de dingen die we voor ons gezin en voor onze relaties bereiken. 

Zonder support van onze achterban is er geen plezier te behalen. Wij zijn dan ook trots dan eenieder uit ons gezin op zijn of  haar manier een steentje bijdraagt aan het bouwen van T4Coffee!

Koen Smulders

Koen Smulders

Hallo!,

Graag wil ik dit stukje gebruiken mijzelf voor te stellen. Ik ben Koen Smulders, vader & gezinsman binnen een prachtig gezin dat bestaat uit mijn lieve vrouw en vier heerlijke kinderen.

Sinds een tien tal jaren ben ik zelfstandig ondernemer in de facilitaire omgeving. Na jarenlang koffie en aanverwante voorzieningen geleverd, gemanaged  en onderhouden te hebben als zij-activiteit zijn we nu toe aan de volgende stap.

Samen met mijn zoon Brian ben ik gestart met het plan voor T4Coffee. Met enthousiasme, interesse en vol passie hebben we een prachtige organisatie op weten te zetten waarin “Persoonlijke benadering”, “Meedenken met klanten” en “In het belang van klanten denken” als kernwaarden liggen.  Eigenlijk gewoon zoals we zelf zijn.

Zo zou ik een volledig boek kunnen schrijven over de weg naar T4Coffee en haar prachtige producten en over mijn ervaringen in de wereld van koffieleveranciers. Helaas is daarvoor de ruimte niet beschikbaar, maar ik vind het geweldig om persoonlijk langs te komen om mijn passie over te brengen en samen het mooiste resultaat voor uw organisatie te behalen. 

Ik hoop u snel te mogen begroeten!

Koen Smulders

06-43162283

koen.smulders@t4coffee.com

Brian Koopman

Brian Koopman

Hallo!,

Mijn naam is Brian Koopman, mede-oprichter van T4Coffee. Heel gelukkig met mijn super leuke vriendin Fleur en hondje Fico. Van voormalig voetballer van o.a. FC den Bosch naar koffie, maar waarom?

Jarenlang heb ik geprobeerd mijn jongensdroom te bereiken om prof-voetballer te worden. Ik heb mijn officiële debuut in het betaald voetbal mogen maken op 19 augustus 2016 in Amsterdam. Na veel blessureleed ben ik aan een andere carrière gaan denken en je voelt het al aankomen, jawel… Koffie! Buiten dat ik een liefhebber ben van de smaak ben ik ook erg geïnteresseerd in de verschillende koffieculturen. 1 + 1 = 2 en samen met Koen besloten wij T4Coffee op te richten. Wat ons anders maakt dan andere koffieleveranciers? Simpel, wij streven naar goed klantencontact door zorg te dragen voor een persoonlijke levering. Geen massabezorging of bestellingen zonder dat je het gezicht van de persoon daarachter mist. Daarnaast leveren wij onze diensten en producten tegen een piek fijne prijs!

Voor vragen en of opmerkingen zijn wij uiteraard persoonlijk te bereiken!

Brian Koopman

06-14487156

brian.koopman@t4coffee.com

EEN BERICHTJE AAN ONS?

14 + 5 =