Koffie zonder zorgen

Bij T4Coffee hebben wij de standaard dat onze klant centraal staat, wat is de beste oplossing voor onze relatie. Hoe kunnen wij organiseren dat de klant kan genieten van de koffie. Hierbij het hele plaatje in gedachten meegenomen, van de uitvoering tot aan het kostenplaatje.. Bij T4Coffee krijgt tijd, tijd voor andere dingen want de koffie…die is geregeld!

Onderhoud tot in de puntjes geregeld

Onderhoud van uw machines is essentieel voor een lekkere kop koffie en voor de bedrijfszekerheid van de machine. Storingen aan koffiemachines zijn in 99% van de gevallen terug te herleiden naar het onderhoud. T4Coffee regelt dit onderhoud op een zeer consistente wijze, wilt u het onderhoud zelf doen? T4Coffee begeleidt u en/of uw medewerker om een perfect onderhoud te hebben. 

Lage voorraad is weinig verspilling

T4Coffee wil een band met haar klanten. Minimaal 1x in de drie weken wil T4Coffee een moment bij de klant zijn. Op die momenten vullen wij de voorraden aan en controleren of onderhouden de machines (afhankelijk van uw wensen). T4Coffee garandeert haar klanten dan ook dat er geen verspilling plaats vindt door producten die “over de datum” zijn en garandeert tevens een vers gebrande koffieboon!

Altijd opgeruimd

T4Coffee zal nooit uw bedrijf verlaten zonder opgeruimd te hebben, leveringen vinden plaats op de plekken die door u zijn aangegeven, netjes opgeruimd volgen het FiFo systeem en eventuele oververpakkingen worden door ons afgevoerd.

Kostenbeheersing

T4Coffee kijkt met u naar de kosten. Wij werken met transparante prijzen. Lage kiloprijzen met een transparant servicecontract, zo betaald u nooit teveel voor de service. Hoe ? Dat leggen wij graag aan u uit.

Laat ons weten wat T4Coffee voor u kan betekenen…wat uw wensen zijn…mist u iets? wij vinden het voor uit.

En als dank voor u gewaardeerde bericht mag u van ons een kadootje verwachten!

Take Time To Taste!

7 + 13 =