Logo T4CoffeeHome

Over T4Coffee

Contact

ORO Caff’é

Dolca Kafo

Koffie

- Met trots gebrand in Nederland! -

Premium Coffee

T4Coffee levert een uitgebalanceerd assortiment aan koffiebonen van prachtige kwaliteit. Wij leveren uit kleine voorraad om versheid te kunnen garanderen. Een koffieboon is op zijn mooist in de eerste 3 maanden na branding. Onze bonen worden in Nederland gebrand op zeer moderne en consistente brandapparatuur.

T4Coffee heeft het merk DolcaKafo als standaardmerk voor onze koffie gekozen.

Primero Melange

Van heerlijk toegankelijke  koffiebonen, zeer geschikt voor een volle stevige koffie. Heerlijk als ‘gewone’ koffie, maar ook lekker als espresso. De melange bestaat naast de mooiste arabica bonen uit Midden-  en Zuid-Amerika ook uit een tikkeltje robusta bonen. Prachtige koffieboon voor omgevingen met veel smaakverschillen!

Yellow Bourbon

De Yellow Bourbon is een speciaal ras, omdat de koffiebes niet rood, maar geel is. De bonen zijn semi-washed, dat wil zeggen dat de bonen gewassen en gedroogd worden met de bessen er nog gedeeltelijk omheen. Daardoor krijgt de boon een wat zoetere en mokka achtige smaak.

Bona Rikolta

Een prachtige espresso melange bestaande uit 95% arabica en 5% robusta koffiebonen. De robusta koffiebonen geven de koffie een iets zoetige twist met een kleine punch. De grand cru café is één van de meest toegankelijke en veelzijdige koffie. Zo is deze uitermate geschikt voor een mooie cappuccino, koffie verkeerd, maar ook zeker als espresso om heerlijk van te genieten! 

Nero Desiderio

Deze melange van 75% arabica en 25% robusta doet denken aan donkere chocolade met een vleugje zuurheid van gekonfijt fruit. Perfect geschikt voor de mooiste cappuccino en latte macchiato.

Stile Italiano

L’espresso come espresso è destinato! Een full body arabica/robusta melange, speciaal ontwikkeld voor de liefhebbers van de sterkere “Italiaanse” koffie. Een tikkeltje donkerder gebrand met 20% Robusta.

Special Coffee

Donaco De Dio

Een zeer speciale koffieboon welke komt van de boerderij “Un regalo de Dios” ofwel ‘geschenk van God’. Een koffie die al meerdere keren erkend is als beste koffie van Nicaragua en won diverse prijzen in de SCAA competitie en in de Cup of Excellence. De koffieboer schenkt een deel van zijn winst aan het dorp om huizen en een kerk te kunnen bouwen. Door de vrijgevigheid van de koffieboer staat hij in hoog aanzien in het gebied. Deze ‘washed’ arabica boon heeft een aroma van melkchocola met een ondertoon van banaan, bruine suiker en geroosterde amandelen met een gebalanceerde zuurgraad.

Bambito Exclusivo

Deze “Single Origin” koffie is afkomstig van een van de beste koffiefarms van Panama, de Bambito Estate heeft zelfs de ‘cup of excellence’ gewonnen. Door de vrij kleine productie is deze koffie zeer exclusief. De smaak wordt gevormd door een prachtige combinatie van rode vruchten en bessen, met een basis van cacao. De Bambito koffieplantage bevindt zich op een hoogte tussen 1.660 en 1.800 meter, gelegen tussen twee nationale parken en doorkruist door twee bergruggen van oost naar west, waardoor twee natuurlijke microklimaten ontstaan.

T4COFFEE

RINGBAAN OOST 157

5014 GB  TILBURG

TEL +31 13 8 225 222

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

© 2021 T4COFFEE

PRIVACY POLICY

COOKIE POLICY

CREDITS